Akcija – ‘Čitam, da sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj!’

Početkom veljače u Gradskoj knjižnici Sinj provedena je akcija ‘Čitam, da sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj!’. Akcija je organizirana povodom Međunarodnog dana darivanja knjigom i kampanje ‘Čitaj mi!’ te je sakupljeno više od 60 slikovnica Akciji se pridružila Tehnička i industrijska škola Ruđera Boškovića. Učenici po zanimanju stolari, zajedno sa svojim profesorima stručnih predmeta, izradili su policu za knjige.

  1. travnja v.d. ravnateljice knjižnice Ira Pandža, ravnateljica TIŠ Ruđera Boškovića Marica Barać, pedagogica Sara Bralić te učenici Stipan Dotur i Ivan Dragušica uručili su policu i prikupljene slikovnice podružnici ‘Nikolino’, DV Bili Cvitak.

D.v. Nikolino je drugu pedagošku godinu u projektu “zanimanja”, kampanji “Čitaj mi” i akciji “Putujuća priča”, stoga je ova suradnja bila očekivana i dobrodošla. Također, pri donaciji, sudjelovali su i roditelji i djeca D.V. Nikolino.

Zahvaljujemo se svima na suradnji te nastavljamo poticati čitanje od najranije dobi znajući benefite iste, te se nadamo da će se broj dječjih članskih iskaznica u Gradskoj knjižnici Sinj povećati.

Galerija slika:

s2
s3
s1
s4
s2 s3 s1 s4

Imate pitanje?

Pošalji te nam mail, odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.