Radionice kulturnih aktivnosti i volontiranja

Održane početne radionice kulturnih aktivnosti i volontiranja

Predavač Ištvan Kerekeš  održao je uvodnu radionicu kulturnih aktivnosti gdje su se sudionici mogli upoznati sa samim pojmom i karakteristikama kulturnih aktivnosti.

Obzirom da kulturne aktivnosti predstavljaju događaji ili sastanci koje organizira određeno društvo, gospodin Ištvan je posebno naglasio veze između članova iste zajednice odnosno određenog društva koje treba stvarati i održavati kako bismo prenijeli običaje, tradiciju i znanje s koljena na koljeno kroz umjetnost, ples, poeziju, glazbu, književnost, hranu, odjeću, kazalište.

Predavač Filip Ratković održao je radionica o volontiranju.

Kroz svoju prezentaciju upoznao je sudionike s osnovnim pojmovima samog volontiranja, Zakonu o volonterstvu, etičkom kodeksima volontera te zaključio kako volontiranje povećava kvalitetu života, ne samo primatelja volonterskih napora već i samih volontera. Mijenja se percepcija o životu i stvara se osjećaj pripadništva zajednici. Ljudi koji su postali volonteri imaju bogatiji, sretniji i zadovoljniji život od onih koji nikada nisu iskusili dobrovoljni rad. i održivog razvoja.

Radionice su održane u skladu s epidemiološkim mjerama u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Sinj.

Radionice kulturnih aktivnosti i volontiranja

IMG_1022
IMG_1089-(1)
IMG_1050
IMG_1023
IMG_1051
IMG_1022 IMG_1089-(1) IMG_1050 IMG_1023 IMG_1051

Imate pitanje?

Pošalji te nam mail, odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.